3.7.15

Snapshots: Stockholm

Okej, det har hänt en del sedan sist. I måndags började jag mitt nya jobb som webbredaktör på en reklambyrå, nästan för bra för att vara sant? Att jobba inom reklambranschen har alltid varit en dröm för mig så det känns helt fantastiskt. Det har varit en intensiv första vecka men så klart väldigt roligt. I onsdags tog jag tåget upp till Stockholm för att hänga på kontoret där och bli mer upplärd inom min roll...Hade detta hotellrum alldeles för mig själv...

 Träffade denna på böna efter jobbet på onsdagen och käkade grekiskt på Söder...


Hängde på Debaser Slussens uteservering igår (torsdag) med kusin och hans arbetskamrater där Jonas Bergsten spelade.

-
Nu är jag hemma för denna gång och ikväll ska jag ner till Jazzhuset där HYMN kör klubbkväll!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar