27.2.16

Jonathan Johansson

Igår efter jobbet var jag och Jonas på bästa Jonathan Johansson på Stora Teatern (Storan).

Vi satt på övre läktaren, alltså högst upp i lokalen. Jag trodde att jag skulle ha svindel men det gick bra ändå. Det som var ett stort plus med att sitta så högt var att vi kunde se hela ljusshowen som var riktigt schysst.


Jonathan spelade sina tre album i kronologisk ordning. Jag hade tänkt att han skulle köra låtarna i albumordningen men det gjorde han icke. Så han började alltså inte med "Handen i Himlen" utan "Högsta taket, högsta våningen". Jag älskade ändå mixen och det var extra fint att höra de låtar som han hade omarbetat för spelningen. Bäst på hela kvällen var "Alla helveten" som var hälften akustisk och gav mig utomjordisk gåshud.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar