5.3.16

AW med Becca

Igår kväll efter jobbet mötte jag upp Rebecca som jag har inte träffat på evigheter. Trots att vi åter bor i samma stad så verkar det vara ytterst svårt att få till en träff.
Från vänster: käk på Hops, inne på Stranger, jag, drinkar på Stranger, Rebecca.

Vi träffades vid Järntorget och gick bort till Hops vid Masthuggstorget och käkade Fish 'n' Chips (första bilden). Efter det var vi sugna på drinkar och gick upp till Istället på Linnégatan. Rebecca tog en smarrig Strawberry Daquiri och jag en drack en skapelse på passionsfrukt.

Efter det tog vi en vagn in till stan och gick sedan in på Stranger, en gömd bar som jag tänkt gå till men aldrig riktigt fattat hur man kommer dit. Det ligger bredvid Tranquilo och det finns ingen skylt eller någonting, så det gäller att vara lite skarp för att fatta. Väl nere i källaren på Stranger var det större än jag trott och verkligen supermysigt. Garanterat en nytt favoritställe! Jag tog en drink som hette Pan American Clipper och Rebecca en French 75.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar