5.5.16

Ramen-Ya

Äntligen har värmen kommit till Göteborg! Lagom till Kristi Himmelfärds alltså. Lite knäppt att ha söndag mitt i veckan, men ändå rätt skönt. Har tillbringat dagen med att sortera ut vinterkläder från hallen och organiserat upp i garderober. Sedan åkte jag och Jonas ner till stan och kikade i lite affärer. Jonas köpte träningskläder och tummade på en svindyr innebandyklubba. Jag höll min blick långt bort från saker, så köpte faktiskt inget för ovanlighetens skull. Därefter åkte vi bort till Linné för att testa på ramenstället Ramen-Ya.

Det var supersoligt så vi satt på deras uteservering med utsikt över Linnéplatsen. Jag tog en vegansk ramen (gjord på vegansk buljong) + ett ägg. Jonas åt en med kyckling. Vi hade även kimchi som tillbehör.

Mm, så gott..och fint! Verkligen ett litet konstverk. Sedan åt jag en isglass och åkte hem och kollade på serier.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar