25.5.16

TOSO

Idag är det 3,5 år sedan jag och Jonas blev tillsammans. För att fira hade vi bokat bord på TOSO som ligger mitt på Götaplatsen. Det är en av Göteborgs populäraste restauranger, så vi bokade bordet för typ 1,5 månad sedan...


Entrén till restaurangen.

Vi började med att ta varsin cocktail i baren. Närmast är min "No Dumpling" och sedan Jonas "No 19". Min var helt klart godast enligt mig. Den var gjord på gin, fläder, aperol och chili.

Hej mannen som inte kan posera.

Vi beställde in sex olika rätter. Först kom laxtartaren som var rätt så schysst.

Jag åt sedan vitnamesiska rullar med shiitake. Jonas åt en råbiff som enligt honom var den bästa råbiff han ätit.

Jag drack sedan världens sötaste öl med en uggla på!

Till dessert delade vi på en tapoikapudding med en gudomlisk passionssorbét. Ihop smakade det som Solero! Den var bland det bättre som jag åt. Rekommenderar även deras Crispy Shrimps.

Fick en lyckokaka ihop med notan, rätt passande citat skulle jag säga!

Mätta och belåtna vandrade vi sedan ner för Avenyn. Överlag skulle jag nog säga att restaurangen inte riktigt uppnådde mina tokhöga förväntningar. Servicen fallera lite och smakerna kunde ha varit lite mer top notch. Men, absolut en urmysig onsdagskväll!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar