30.6.16

Midsommarhelgen

En recap av en helt fantastisk Midsommar som spenderades i fint sällskap hemma i Göteborg.

Midsommarafton

På morgonen kirrade jag en klassisk jordgubbstårta och piffade till den med citronmeliss. Blommorna köpte jag dagen innan.


Sedan var det dags för en sill-lunch!

Sandra hade fixat supergoda snittar med gubbröra.

Sillar – köpte bland annat en svartvinbärssill och en savoysill på Focus som de sjävla lagt in. Båda var utmärkta enligt mitt tycke.

Efter maten tog vi vagnen ner till Slottsskogen för att se på firandet där. Jag och Sandra sprang till majstången och hoppade in i dansen som redan var i full gång.

Sedan hade vi picknick. Här ser ni Jonas med chipspåsen i högsta hugg, Linda och Sandra. Vi mötte därefter upp fler folk och satt där tills det nästan blev mörkt, då drog vi vidare till Andra Lång. Var dock bara Hops och Dubliners som var öppet men det var tydligen roligt ändå; eftersom vi kom hem vid 4 på morgonen.

Midsommardagen – BRUCE SPRINGSTEEN


Möra efter gårdagen drog jag och ett gäng, bland annat Sandra, till Ullevi för att beskåda Bruce Springsteens första av tre konserter på Ullevi i Sommar.

Bossen och E Street Band var på gott humör och levererade både hits och oväntade överraskningar.

62 000 andra var också där.

Magi. Var väldigt många fina stunder under spelningen som varade i nästintill 4 (!!!) timmar. Riktigt pepp på den tredje konserten i juli som vi också ska på. Ska försöka skriva lite mer om spelningen då och kanske jämföra?

Söndagen

Dan' efter midsommardagen. Återigen mör efter gårdens eskapader samlade jag mig, drog ner på stan och shoppade och sedan kom Gusen och Danielle för att tillbringa kvällen med oss innan de skulle köra vidare till Orust.

Danielle, Gusen och Jonas gåendes i koloniområdet i Annedal.

Gick ner til Linné och åt middag tillsammans med Per och Malin på Pinchos, vilket fick avsluta helgen. Gott som vanligt! Tusen tack alla fina vänner som förgyllde min helg!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar