22.7.08


2 underbara timmar med min pojke fick jag när jag kom hem från jobbet, 21. bah, nu har han åkt igen, och jag ska göra mig redo för sängen, och givetvis fortsätta packa ner saker i bagen ;8 Hatar att packa, känns alltid att man glömmer saker samtidigt som jag alltid vet att jag tar för mkt kläder med mig.

Min urinvägsinfektion har inte blivit bättre, och ska till farbror doktorn vid halv nio imorrn. Tåget går från blge 10. Typ dåligaste planeringen ever. Men så äre, jag måste ha penicillin ;o

Jobbet idag var sjukt stressigt, var så sjukt mkt människor på sommarland, kiosken var inte fri för en sekund. Jag hann inte äta mat, och vi tjänade in dubbelt så mycket som vanligt. Skönt att dem 4 dagarna är över iaf. Nu laddar jag för en över 6 tim lång tågupplevelse. Ska nog köpa mig en pysseltidning på pressbyrån. haha.

Men puss på er.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar