26.7.08

vi håller andan.


Vi ska alla en gång dö.

Home sweet homocide. Känns tugnt att lämna allt och fortsätta hemma igen. Mina dagar i gbg var underbara. Första kvällen drog jag och anna på konstmuseet längst ner på avenyn och sen softa vi i solen och längtade efter att gå ut på krogen.. Men tog mig i kragen och sedan gick vi på en grekisk/grill restaurang och käkade kyckling med tzatsiki mm. mumma, och eftersom inte anna blev mätt, fast priset på 150spänn med dricka så köpte vi oss en varsin milkshake på donken intill. Sen drog vi oss hem och sov i bellevue.
På torsdagen blev det shopping för hela slanten! Drog runt hela dagen, tills min mage stejkade av pencilinen och vi satt oss vid gräset intill paddan, där sedan Madde! Bah, men sedan drog vi till Borås. Där vare sommarmys med dans å sånt!

Thåström ; helt underbar. Otrolig känsla, och sjöng bl.a. Bellman, ungefär så här, die mauer som gav fet gåshud. Det enda minuset var ljudet och Kentfjortisarna som tog upp första raden och stod och klagade på om han skulle spela klart snart -.-

Kent ; Jag tvingade Zacke att stanna kvar längst fram med mej medan Anna&Sofia satte sig bak i gräset. Tekniken var najs och jockes känsla var total. 747, den döda vinkeln och de andra i remix och till slut mannen i den vita hatten i konfettiregn, obeskrivligt.

jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö,
men älskling vi skall alla en gång dö.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar