7.8.08


Min mage värker...

Isiga vindar och ett dimmigt landskap prydde sommarland idag. Inte fanns det tillräckligt med jobb, så det satte ut alla för att rensa ogräs längs 300 meters forsränningen ;( tvi.

Gick rätt bra framtill jag och Lina Göras kom på att vi skulle rensa på den vildvuxna sidan. Det varade inte länge förrän vi sprang på en orm, och då vare kört! Jag sprang och skrek för mitt liv och återgick till det mindre äventyrliga breddgraderna vid en stor stenvägg och plockade gräsväxter med min syster. Var inte alls mycket folk idag, så kiosken kunde nästan stå helt obemannad. Så vi flumma mest. Nu är jag ledig!

Vill göra något drastiskt med mitt hår. Men det blir sen när jag får pengar ;} massa volym åtminstone. Fortfarande små funderingar på att färga det ;>

Ny layout på bloggen e på g, snälla daniel hjälper mig :]

Pusss så länge ni!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar