9.8.08

ouch.


Nydushad och trollruffs, wey. Oliver ligger och läser och är rätt osocial.

Igår blev det tacos och bio. The Dark Knight, sjukt bra film.Vi cyklade iaf ner på stan, och det var inte smärtfrittNu vare så att vi precis kom ner till stan och skulle cykla över östra hamngatan typ, men innan var en bro. På den gick ett gäng med killar och skrattade , och precis när efter jag cyklat förbi dem så cykla jag in i broräcket och föll framstupa och skrubba upp knät, men jag kom inte iväg så lindrigt. jag slog i min höft så jag fick världens "lårkaka, fyfan va ont det gör. Kunde sova i en begränsad ställning inatt -.-

Sså äre när man heter pPellan Pellson. Ska ner på stan skulle jag tro nu, ska köpa foundation ;>
men ha en trevlig lördag :]

Pyss.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar