3.11.08

natt i helvetet

Kan inte minnas hur många gånger jag hörde rock the casbah imorse.. Min kropp valde att inte lyssna iaf. Somnade någon gång under småtimmarna, antagligen klockan tre. Jag låg och vred mig med min bok till efter tolv med mattekalkylationer fortfarande i huvudet. Usch. Sen hamnade jag i någon sorts trans där jag låg och halvsov och vred mig med svettpärlor över hela kroppen. Av en konstig anledning råmade kor utanför fönstret för att distrahera mig, korna är 2 km bort, men ändå lät det som de var utanför mitt fönster. Fail. När jag väl somnat fick jag sömn i 2 ½ timme, sen var det dags att gå upp och duscha.

Matte och ett judendomsprov utan förvarning. Matte gick inte alls, men religionen var iaf acceptabel.

Var till banken och skaffade mig en dosa till internet, dagens typ enda positiva grej.

Jag är verkligen livlös, och nu ska jag hälla i mig kaffe och hoppas att jag pallar nöta basgångar på pianot.

~Pew.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar