31.12.08

00:28 , mindre än ett dygn kvar till 2009


Popcornlukten ligger som en dimma. The Killers dunkar sedan flera timmar tillbaka genom högtalarna. Are we human or are we dancer?

Idag har jag fått besked om trumpeten jag ska köpa :) känns skönt att jag snart har det avklarat och att den snart är hos mig! Annars har jag spelat lite och druckit varma koppen O.o yey! När moder kom hem från jobbet så drog hela familjen ner till blge för att införskaffa ett nytt strykjärn (jag trashade det förra ^^). Slutade med samma modell som vi hade innan, lite lol! Jag tog tillfället till fånga och köpte bruna blockljus och en filt till mitt rum, mycket fint :) Blev också det största vadderade kuvertet jag hittade till min jacka jag ska returnera.

New years eve blir så att jag drar mig till Falun. Där blir det knytfest, jag och Oliver ska alltså komma överens om någon mat både vill ha att ta med -.-, drickan är redan fixad i form av 5 st smirnoff ice, alla cube var slut ;< haha, men jag överlever nog! Blir sedan Etage tror jag.

Pussar v

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar