2.1.09

tvåtusennio


Här firades tolvlsaget (gammal bild)

Goddagens. Jag är hemkommen från Falun för ett tag sedan, åh så skönt att vara hemma! Nyår blev helt okej :) åt helfriterat hos Oliver med hans päron. Fish n' chips och friterad banan med glass till efterrätt! Drog sedan ner till staden, hem till Johan. Där var det som jag förmodade nästintill bara killar förutom två nyktra (tråkiga) tjejer. Men jag hade kul ändå! Sprang runt med mina smirnoffs, blev dragen och satt å pratade om mysko ämnen, bland annat försökte folk tvångsmata mig med hästkorv, vilket som tur inte fungerade! Mycket bra musik i form av The Libertines, Killers, Håkan, Kent, Kings of Leon osv. Ofc var det en kille som spydde ner sig och låg och skakade i badkaret resten av kvällen och natten.

Innan tolvslaget drog vi ner till stora torget där visst alla samlades. Fullt med fjortisar och poliser. Blev nyårskyssar med kristineklockan i bakgrunden. var fyhelvete kallt, så vi köpte vegburgare och gick hem till Johan. Fanns t.o.m. en nattbuss vi utnyttjade ;)

Dagen efter blev som en dagen efter dag. Blev teve precis hela dagen. Det okända maraton, Corpse Bride, Parlamentet, Day After Tomorrow, Waterworld och jag tänder på amputerade. hahah. Citygross-tårta och pizza på det då! ;*

Min trumpet har kommit. Ska nog hämta ut den, wiiiiie!

Hoppades alla hade en jättemysig nyårsafton!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar