22.12.08

Jailbird

Ut och in. Helt jävla ut och in. Usch. Jag är sjuk som en jag vet inte vad, näsan rinner konstant och jag orkar knappt tänka.

Blev stan i Falun idag för att köpa en present till Olis kompis, han köpte en slips oxå. Falan gallerian är fett najs! En ny skoaffär med tusen snygga skor, plus att de är jättebilliga. Men med min julbudget blev det inga skor idag. Istället bakade vi pepparkakor hos Oliver, med grön kristyr på ;) Sen har vi bara degat tills jag åkte hem med 8-tåget som var 20 min försenat ;/ men fick dock gratis fika av SJ pga mitt Prio-kort (y)

Min jacka kom idag. Tvekar på att skicka tillbaka den. Stora&korta armar, stor i midjan. ;< blä. Nu vill jag typ lägga mig i mörkret, uppe på mitt rum och lyssna på gnisselmusik.

Julafton 2dagar. Alla paket klara iaf.

Haj.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar