18.12.08

some velvet morning

Jag tål inte kaffe. jag blir helt lost av det, jag är dålig! Sitter iaf här och lyssnar på mina älsklingar, Primal Scream. Jag har varit hemma idag med som sagt. Det är tråkigt att vara hemma. Men det vet nog alla redan. Jag har hjälpt mamma att slå in paket, alla Olivers e klara. Känns oerhört skönt, fast de är inte betalda förutom ett^^

Min Vince är väldigt söt. Han är en sån varelse man bara kan slänga ett ögonkast på och bli superglad.

Can't go back I can't go back . To the place I was before
Skolavslutning imorgon, och sedan kupolen och sedan baren på kvällen, blir superdag. Har inte bestämt vart jag ska vara på juldagen eller på nyår än. Jag är rätt fail.

Varför ska P&L och Metaltown vara samtidigt? Dagens dilemma! nu när MT bokat Disturbed, Dir en Grey, COB och massa annat. ;< lessen.

Later.

Btw, Dalarna är inte Norrland! fatta det vafan.

1 kommentar :

  1. exakt! Jag fick en kommentar på krogen här i veckan som var i stil med "bööh, du kommer ju från Norrland", när han hörde mig beställa öl.. huh? :P

    SvaraRadera