16.3.09

le weekend


Nu när jag kan andas så tänkte jag berätta lite om helgen.

Var rätt slut i fredags när vi åkte till uppsala. Vi åt Max och tog sen bussen hem till Syréngatan där vi kollade kassa tv-program och åt popcorn. Natten var rätt jobbig eftersom jag sov på soffan och låg och lyssnade efter underliga ljud och spände mig, men klockan 6 började barnkanalen sända (y) haha.

Lördagen blev stan, sprang runt ett tag men hittade inget speciellt mer än en sminkväska på monki (grå lack) och en söt klänning på new yorker. åt på Cupido, där vi gjorde en egen sallad. Så sjukt gott! Deras fetaost var superkrämig och smälte i munnen.

Efter stan drog vi hem och slappade och fixade i ordning oss. sedan kom det massor av tjejer och två mindre hetero killar. Tyskt ljummet vin och 5 cider drack jag, för att sedan må sådär mindre bra. Drog iaf till engelsk pub där vi hängde ett tag. Bananöl drack julia och sara, uush. Blev sedan nattamat på Max! Dock var det en tjej som var riktigt jobbig och kaxade.

Söndag blev Cupido take away sallad och tåg hem. Rätt slut, satt och skelade ut mot SOLEN. Ja, det var sol, snart är våren här.

-

Idag är min hals fuckad, så åkte upp till matten och pluggade riktigt länge med tvillingarna och satt med och kollade på ensemblen. Nu ska jag plugga mer matte och svenska.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar