18.3.09

wdnsdy


Jag har varit lat på uppdateringar på sistone. Sitter just nu och checkar sommarjobb på ams. Lyssnar på en grym skiva på spotify, There's a razzia going on vol.1, blandskiva med svenska artister, från Timo till Adiam Dymott och Firefox Ak. Mys.

Är fortfarande förkyld, så kunde varken sjunga eller spela trumpet idag och på idrotten fick jag lov att gå en mycket mysig vårpromenad runt solvändan. Sol men is och slask. Jag längtar tills snön gått bort mer och det börjar blir grönt i gräset, man kan sitta med tygskor och rispa dem i gruset på en parkbänk med en latte i handen och solbrillor.

Jag märker hur jag genast blir gladare när jag får lite sol. Just nu bryr jag mig inte ett skvatt att jag skrev blankt på matteprovet, för det var jag visst inte själv om?

Puss

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar