18.4.09

80's

För att uppdatera så blev mina pannkakor ganska lyckade. Kompletterade dem med hallonsorbét, som var intensivt rosa, blev en aning chockartat medan jag och mamma lyssna på 80-tal för hela slanten. Jag älskar Billy Idol.

Btw så drömde jag en helt sjuk dröm inatt. Verkade nästan som alla jag känner var med i den. Det var en blandning mellan wipeout / högstadiet/ konfrontation med ex. Klimaxet var då hela min före detta högstadieklass fick veta att vi hade samma pappa. En snubbe med långt hår, väldigt lik Ville Valo. Jag tror mig komma ihåg att halva klassen i slutet blev skjutna av någon anledning, ja vet inte vad jag får allt ifrån.

Culture club måste jag också nämna när vi är inne på 80tal. 'Do you really want to hurt me' och ' karma chameleon', sjuk grupp.

Peace out.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar