18.4.09

Thisoldheartofmine


Jag lyssnar på Motown och jag kan meddela att jag fått en släng av förkylning igen.
Jag är lite småseg idag då jag till fyra på morgonen låg och pratade med en full skåning om knäckebröd, som han knappt kan uttala rätt. Känner mig inte så anknyten till knäckebröd, och varför det nu ens skulle vara en dala-symbol. Idag ska jag fila på låtarna åter igen, snart sitter de som sten hoppas jag. Ska kolla ut lite projektkläder oxå, ska vara 'glassig turist' på två låtar, hur nu det kommer tolkas av mig. Hur kommer det sig att alla motown låtar innehåller ordet 'love' i titeln? nästintill alla iallafall. Love, tears, dancing.

Såg Million Dollar Baby igår. Sjukt bra film, men kanske inte det bästa och se innan man går och lägger sig. den är väldigt tung, man får den där kramande känslan i bröstet, hela hjärtat känns blytungt.

Nu ska jag göra amerikanska pannkakor. helt random.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar