31.5.09

Black Thumbnail

Sitter och viftar på tårna och lyssnar på Kings of Leon - Closer. Har förövrigt varit i kyrkan idag och spelat ett klassiskt stycke på trumpet och sjungit med kyrkokören. Också ätit lite tårta och fira morsdag. Lyssnat på The Killers och KOL hela dagen. Spaceman har den där egenskapen att ge en total gåshud över hela kroppen, och när jag tänker att det snart är en månad kvar tills jag hör den live gör det bara bättre. 11 dagar kvar tills jag gått ut gymnasiet. känns som en milstolpe jag kommer passera och att en hel del tyngder på axlarna kommer släppa. Jag är så glad.


Stranded in this spooky town
Stoplight is swaying and the phone lines are down
Snow is crackling cold
She took my heart, I think she took my soul
With the moon I run
Far from the carnage of the fiery sun

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar