31.5.09

31
Burn the Past.

Dagen kan beskrivas som intensivt lång, mycket sol, kanske några nya fräknar, svennebanan som soundtrack och att jag snart måste köpa nya skor pga all den tid jag går. Var en stund på seaside idag och såg på burn the past och cohobation för att sedan gå ner till centrum och gå runt en stund på jakt efter morsdag present till mamma, blev två superfina vinglas på indiska.
Köpte också som ni ser på bilden ovan en röd väska, som jag fick för 13,50 på myrorna, insane?

Rebecca som jag tillbringade min dag med ville kika runt lite mer efter skor, så vi åkte till kupolen, ja två dagar på rad för mig. Gick runt där ett tag, köpte ett par hårspännen till min håruppsättning till balen och saltvatten spray som visst ska vara en höjdare för att få det perfekta beach/surfhåret, alltså en aning rufsigt. Mitt hår vill vara spikrakt och volymlöst, så får se om det funkar.

Kyrka imorrn, yey.
/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar