30.5.09

Night DriverDagen har varit riktigt lång. Från franska och eu-debatt i skolan till shopping med mamma och fredagsmys. Debatten var lärorik, och jag har nog bestämt mig vilka jag tänker rösta på.

Bilden ovan visar mina fynd för dagen. Sheer Blonde shampoo, hårband i form av fläta, en topp med marint tema från lindex, mascara lash stiletto (får hoppas den är så bra som det sägs), fotinlägg i gel till högklackat och två böcker på bokrea. Det Vegetariska Köket och Princessor. Uppskattar när affärerna faktiskt lägger lite vikt på musiken som spelas. MGMT spelades t.ex. på Glitter av alla ställen. För annars så fanns det rätt lite "jag vill ha plagg" idag. Hittade en alternativ studentklänning, dock rätt tunt tyg och ganska genomskinlig^^

Sedan sett på Talang och The Guardian med Kevin Costner (aka min pappa, sjukt lik) och Ashton Kutcher. Faktiskt helt okej film, fällde en tår ett flertal gånger. Nu känner jag mig riktigt slut, klockan är 01:23 och kan väl ses som sent. Måste fortsätta min kamp med att komma igenom milleniumböckerna, de är faktiskt riktigt spännande.

Imorrn blir det Seaside.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar