18.6.09

19:19


Buhu, dåligt väder igen! Har idag varit och fikat i Leksand med Julia och peppsnackat om Hultsfred. Har också trängts inne på Ica mellan hyllorna tillsammans med massvis med turister, dem är överallt! Har också övningskört en vända med Pappa.

Min outfit idag skriker 2007 ;svart manchesterjacka med heartagram, svarta Converse-liknande skor, svart klänning, svart cardigan och en blommig sjal. På något konstigt vis trivs jag i det, till max. Mitt sanna jag är svart? Eller vad tror du Madde? Madde och jag var "HIM-hororna" nr1 på Peace and Love 07. Tur att tiden går! Bandtröjor är verkligen inte mitt kall längre, fast jag har ett tiotal i byrålådan. Dock använder min syster dem som sovtröjor istället, kanske lika bra. Mamma ropar nu att lasagnen är färdig, mums. Imorgon är det midsommar, blir vin och förhoppningsvis många kramar!

/P.

PS. pannband är hiskeligt fult!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar