19.6.09

Give me fire


Midsommar. Det är gråmulet hos oss och lyssnar vi på Mando Diao och ska göra iordning grillen. Ska också göra jordgubbstårta, det hör ju till. Jag sitter för övrigt i morgonrocken och ska måla naglarna. Vin och sockerdricka blir kvällens kombo. Jag har lagt allt bakom mig nu. Hoppas på en underbar kväll med alla fina vänner.

Btw, Håkan Hellström. Gåshud över hela kroppen!

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..


/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar