29.6.09

melankoli


Jag har ikväll tagit sommarens första dopp. Det är den 29:e juni. Har nog aldrig varit så sen som i år? Har nu avtjänat mina 4 intensiva dagar på Sommarland och ser fram emot 4 dagars ledighet, då jag ska hinna fixa i princip allt inför Hultsfred. Och jag har ont i min visdomstand. Jag har lyssnat på radio, Mix Megapol, 8timmar i 4 dagar nu, vet inte hur jag kommer vara efter den här sommaren? Antagligen helt ihopskrynklad i skallen. De spelar samma låtar om, och om igen. Just nu spelas Alexander Rybak- Fairytale, Johanna - Is it True?, Veronica Maggio - 17 år, Pink, lady gaga och Ayo Technology med Milow. Tvif'n säger jag bara, och för det andra, hur kan man få en hit genom att göra cover på en nysläppt känd låt? ne. Den enda låten som de spelades idag som faktiskt är bra var Friday I'm in Love med The Cure.

Biter mig i läppen och mina ben har somnat. Ska läsa ut 'Luftslottet som sprängdes' och dricka kaffe nu tänkte jag.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar