27.6.09

P&L


Rockfoto. (Enda bra bilden från p&l just nu)

De senaste tre dygnen har varit massiva. För att börja med att jag är helt utmattad, avslagen, superduper trött. Jobbat två dagar nu och känner att jag knappt orkar mer efter P&L natten. P&L var underbart, större än någonsin, vilket också var ett minus, var mycket längre avstånd mellan scenerna. Såg Backyard Babies, Dektektivbyrån, Johnossi, Soundtrack of Our Lives och Mötley Crue. Mötley var otroliga, jag dansade och skrek med en klunga av fantaster, väldigt nära scenen. Det var helt enkelt obeskrivligt. Fick också i mig flera glas vin, vilket kanske inte var det bästa valet nu i efterhand. Träffade inte alls många bekanta pga jag ville få ut så mycket av musiken och tiden som möjligt jag var där. Efter mötley blev det fika på donken innan pappa kom och hämtade och berättade nyheten, att Michael Jackson var död. Chockartat minst sagt, en stor legend, precis som Elvis.

R.I.P. MJ

Peace/ P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar