24.6.09

White diamonds

Det är nästan så man vill fälla en tår. Man har tagit ut stereon på altanen, kopplat in iPoden, gjort en spellista med sommarlåtar och lägger sig ner i gräset medan musiken väller ut, (don't care about the neighbours). Sen ligger man där i den stekheta solen, kollar genom solglasögonen upp mot den knallblå himmelen med moln som harmoniskt växer och förflyttas, sedan kommer Tiger Lou- Oh Horatio. Finns inte ord för hur lycklig själen blir för en minut eller två.

Har solat en stor del av dagen idag, lite färg på armarna blev det trots att jag inte hittade någon solkräm. Jag vann också i kubb mot syster, två gånger. det är en bragd.

Nu blir det kvällspromenad och kaffe.

/P.

2 kommentarer :

  1. Jag kommer aldrig att glömma P&L -06 då det var du, jag och Tiger Lou i Liljekvista Parken. Det var en fin stund, den bästa i mitt liv.

    tack för du var där.

    SvaraRadera
  2. det var oslagbart underbart<3

    SvaraRadera