25.6.09

Kickin' ass on the wild side


Jag tror jag smäller av. Jag kommer dö åtskilliga gånger innan kvällen är slut. Idag, som sagt, ska jag till Peace and Love. Jag ska se Nikki Sixx idag. Hur sjukt låter inte det? Laddar med min syster genom att spela Crue-klassiker, läsa lite ur deras böcker och ska snart skriva med spritpenna på ett lämpligt ställe på kroppen. Duscha, sen bär det av. Andra band som jag ska se är Soundtrack of Our Lives, Promoe, Backyard Babies, Thåström och Johnossi. Kommer bli super, möjligtvis Mötley, men festivalen i helhet bräcker aldrig Hultsfred.

Igår gjorde jag en av de tokigaste sakerna jag gjort i mitt liv. Jag och Sara gick ut på en kvällspromenad, 22;15, vi kom hem 23;30. Det skulle bli en kort promenad, men slutade med att vi i princip klättrade i berg, sprang på fladdermöss och ramlade i lera. Sen så, tro det eller ej, sprang vi genom en äng på kanske 60-100m med gräs upp till höfterna. Och vi skrek hela vägen. Jag är sjukligt rädd för ormar och fästingar är väl heller inte så kul. Drygt var det i alla fall, och lite läskigt. Tackar gud för jag kom hem utan giftiga bett och fladdermöss runt halsen.

piiis and lööv/ P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar