15.8.09

Devour

Ni ser min min och mina hemska jobbarkläder. Men helt klart en rolig sommar!

I'll swallow up all of you like a big bottle of big, big pills You're the one that I should never take But I can't sleep until I devour you I can't sleep until I devour youAnd I'll love you if you let me And I'll love you if you won't make me starve

Sista dagen på jobbet är avklarad. känns toppen. Som en liten avslutning så råkade jag och Ida sätta igång rånlarmet idag.. Det tjöt öronbedövande ett redigt tag innan vi kunde finna sättet att stänga av det. Väldigt pinsamt men ändå rätt roande om jag ska vara ärlig ;)

Nu ska jag äta Gott&Blandat, forsätta läsa Marilyn Mansons biografi som jag gillar skarpt, Neil Strauss kan verkligen få fram det allra sjukaste ur dessa vulgära rockstjärnor och en och annan porrstjärna.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar