16.8.09

Summerday.


Hade en mycket fin söndag idag tillsammans med Rebecca. Vi var i Borlänge och shoppade. Jag köpte en tvättkorg, vuxenpoäng! Och en ny kalender, en jacka och lite smågrejer. Åt Tacobar och sen spenderade vi över en timme på tågperrongen. Vet inte vad det är, men att sitta där en sommardag kan vara riktigt mysigt. Bara att se när tågen åker förbi.

Jag drack is-chailatte (min fina Paintbild som förstoras om ni trycker på den) och Rebecca tog en iste med smak av grönt äpple. Bland det roligaste; Hon stoppar in sugröret i munnen och tar en sipp. Rynkar sedan näsan och säger " smakar precis som min parfym!" haha. dog av skratt. Och jag lovar er, den var inte god! Så köp inte iste på Waynes. Håll er till is chailatte eller frappes.

/P.

1 kommentar :

  1. Jag tyckte ändå din kommentar på bussen var bäst ;)
    "Plinga, plinga som fan!

    SvaraRadera