17.5.10

Det lilla livet

Sitter i skolan och pluggar. Aka skriver ner massvis ifrån litteraturen till min uppsats. Det är inte så satisfierande. Jag är sugen på indiskt te och glass.

Jag har tänkt lite på vad som Hultsfred står för. Vårat hultsfred åtminstone. Torsdagspub på metropol. Vinkvällar på lilla torget. Baginbox ; tre apor, black tower & foot of africa. Filmkvällar på Barrvägen. Frödinge kladdkaka. Backyard Babies. Frysta hallon med yoghurt. 5kronors kaffe från selecta-automaten. Sega och luftfattiga föreläsningar i Funk. Mikrokön vid lunchrasten. Gatulampor som blinkar och slocknar varannan minut. Efterfest på Rönnvägen. The Sounds. Plötsliga regnskurar. Willys. Pilen-cyklar. Dooleys-shotar. 9timmars grupparbeten. Paket från Bokus och Adlibris - som man hämtar på Preem, Konsum eller Direkten. Maskeradfester. Näsdukäääär. Taco-kvällar. Det regnar köttbullar. Steeeve. Kiss & tell. Skvaller. Sandras smörgåstårta. Sofias whine om Eminem. 7% Cider. Åbro. Promenader runt Hulingen. - fyll på det jag missat

5 kommentarer :

 1. 1. Mina skor är sjukt snygga på bilden!
  2. "Sofias whine om Eminem", WHUT?! Jag whinear inte om honom, jag pratar om honom för att han är sjukt bra. Mahaha ;)

  SvaraRadera
 2. haha ;P men du whinar ju om han, pratar om han jämt och smittar mig med hans musik! haha

  SvaraRadera
 3. Ja, men det är väl änna inte konstigt eller? Jag ska ju ffs se han i sommar (YEEY!!!), höhö. Och det betyder bara att jag smittar dig med en av dom bästa sjukdomarna man kan ha ;) mahaha

  SvaraRadera
 4. RE: jag glömde cougar town ;o

  SvaraRadera
 5. Det lät fint tycker jag:)

  SvaraRadera