20.5.10

thursday sun

Indiansommaren (dock att det är vår, men det är ett fint ord) har omfamnat Hultsfred med strålande sol och kvav luft. Pilen-cyklarna trängs på cykelbanan mellan skolan-willys-ekeberg och jag är proppmätt på mazariner.
Vi har faktiskt storbesök idag, studenter ifrån Music Management i Roskilde och Ohio, USA. Vi hade fika med dem på Campus, och de var trevliga, trots att Sverige spelar mot Danmark i Hockey VM just nu.
Ikväll ska vi dansa på sista torsdagspuben för den här våren. Lite sorgligt.
Är det inte sjukt att det är endast två veckor och en dag tills sommarlovet. Eller, det är underbart- men. Jag har om man säger det fint, ett helt akademiskt bibliotek att skriva känns det som. Jag borde nog begrava mig i skuggan någonstans...
Anna + Pellan = Festival
vad köade vi till egentligen? Håkan Hellström?

4 kommentarer :

  1. Låten jag lyssnar på: The Doors - Indian Summer, hahaha :D

    SvaraRadera
  2. nej, vi sitter på trottaren utanför S2 och vilar benen efter Alice in videoland! ojoj, vilket minne jag har alltså ;) blahaha <3

    SvaraRadera
  3. RE: hah, men vi sitter väl vid den största scenen Anna? ;D

    SvaraRadera