3.7.10

fredochkärlek

Idag är sista dagen på årets Peace and Love. Mina armar är måttligt sönderbrända med en röd nyans och tusentals fräknar, samma i ansiktet. Älskar att man möter på så många man känner överallt, men det är också påfrestande med så mycket människor. Sov bara 2nätter i tältet, men duger guda väl för mig. Bytte band igår till lugna-camping-bandet. Det är snyggare, och jag kommer in på lugna campingen där mina MEM-flickor bor. Jag känner dock att jag är alldeles för gammal för det där festa-sex-dagar-i-rad grejjen.
Band jag har sett;
Onsdag: Carl Norén, Lasse Lindh, Julian Casablancas och Mika.
Torsdags: A day to remember, NOFX (grymt) , The Kooks, Alice in Chains, Them Crooked Vultures och ett fantastiskt-gråta-massa Kent.
Igår; Billy talent, Nicke Borg Homeland, Hardcore Superstar (fick plektrum :), Patti Smith, Nikola Sarcevic, lite Europe, The Ark och Miike Snow(som kan ha varit det bästa på hela festivalen tillsammans med Kent).

Idag ska jag se Michael Monroe, Mando, Krunegård, lite Mew & Jay Z och sen Moto Boy.
Så cheers!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar