4.7.10

moto boy

Jag lovade mig själv när jag missade Moto Boy senast, att nästa gång, ja då måste jag se honom. Moto Boy gick upp på scenen Athena 01:00, då Jay-Z var i full gång borta på den största scenen. Till och med Moto boy skämtade om detta, "mitt band (the moto bitches) är och kollar på Jay-Z", "There's 99 problems but the moto bitches ain't one" etc. Ändå var hela Athena proppfull med människor, och det syntes tydligt hur fascinerad och tacksam Moto Boy var för att han faktiskt lockade publik, när Mew, Sonata Arctica och Jay-Z spelade samtidigt. Jag stod längst fram, grät för det mesta, genom hela spelningen. Det var en såndär timme då hela själen var lycklig och magin låg i luften. Fantastiskt bra avslut, bästa spelningen på hela festivalen. Jag blev en gnutta mer religiös.
If only your bed could cry

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar