27.9.10

nervs breakdown

Det här kommer bli ett väldigt konstigt inlägg, men jag kör på. Nu är det så att jag visst har något fel på min kropp, fast jag inte insett det innan. Mina ben och fötter somnar väldigt lätt när jag sitter ner för länge. Det händer oftast när jag sitter i skräddarsits i sängen framför datorn. När jag ställer mig upp är mina fötter som ren géle, och jag kan inte stödja mig på dem alls. Efter lite efterforskning på internet så har jag nu fått reda på att det beror på att mina nerver är i kläm. Ja, hör så det låter. Låter verkligen sjukt, och om det inte är detta som är orsaken så är det att jag förmodligen har brist på B-12 vitamin eller dålig blodcirkulation.
Wikipedia; Vitamin B12 måste tillföras kroppen via föda och är vanligt förekommande i animaliska livsmedel, lever, kött, fisk, skaldjur, mjölk, ost och ägg.
Om man ser efter detta så ligger jag ju risigt till. Jag äter ingen animalisk protein förutom fisk ibland, och dricker nästintill aldrig mjölk. Ost och ägg äter jag emellanåt. Jag borde nog ta mig en tur till apoteket och köpa mig en burk b12, annars kanske jag dör eller får lov att sitta i rullstol inom snar framtid. Chansen att detta problem skulle leda till något allvarligt känns ju osannolikt med tanke på att jag inte ens är tjugo år fyllda, men man ska nog inte ta det osäkra före det säkra. Pews goes rullstol, yey.

2 kommentarer :

  1. det är mycket, mycket bättre att äta mer mjölk och fisk då än att köpa vitaminpiller..

    SvaraRadera
  2. hmm kanske. men räknas oboy som mjölk då? ^^

    SvaraRadera