28.9.10

tjugoåtta [shotta]

Jag befinner mig i sängen, mysbyxorna är på, och äter blåbärsyoghurt utan tillsatser, som det står på paketet, och müsli. Lagtexterna ligger utspridda på golvet, som egentligen borde dammsugas big time. Jag har tidigare ikväll tänt ljus och spelat piano, och vid halv tio snåret fick jag den briljanta idéen att jag skulle sortera mina tidskriftssamlare (papperssamlare). När jag väl gav mig in på det så fann jag både ett halsband jag letat efter sedan i våras och andra livsviktiga saker som mitt synintyg. Blev tillslut 2 påsar med rent skräp, överlag gamla fakturor, räkningar och brev. Föjdfrågan är nu; hur kan man ens samla på sådant? Jag måste vara en utomjording, för vem samlar på betalda gamla räkningar? De flesta gömmer ju dem och struntar i och betala dem eller så slänger man dem direkt, konstigt.

Andra goda nyheter. Jag och Sandra har äntligen blivit erbjudna en trea i Kalmar, yes yes yes. Nu kanske jag slipper oroa mig längre att jag kommer få bo ute i rännstenen åtminstone.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar