31.12.10

2010/2011

Jag har tillbringat de senaste dagarna med Daniel. Mellandagsrean (inte köpt så mycket), gått promenad, fikat världens godaste kladdkaka och mest myst. Nu är det ungefär 7 timmar kvar på det här året, och det har egentligen varit som alla andra år, både fantastiskt och jobbigt. Det bästa har varit att jag har träffat världens bästa pojke och att jag har fått nya bästa vänner och startat ett företag med dem. Jag tror mycket som har hänt det här året är grunden till saker som kan bringa framgång 2011. Jag är numera 20år, bor i en STAD och är ännu mer tankspridd än innan. Dessutom har jag haft 5 olika mobiler i bruk det här året. Det är fint.
Årets bästa;
Låtar; If only your bed could cry - Moto Boy, Chemical- Crashdiet, Från och med du - Oskar Linnros, Change of heart - El Perro Del Mar, Crystalised - The xx, Pretty Things - Her Bright Skies (plus tusen till)
Filmer; Mr.Nobody, Det regnar köttbullar
Foto;

Konsert;
30 seconds to mars @arenan
Bok;
Jane Eyre

2 kommentarer :