2.1.11

deux

Sitter i Skanstull, med laptopen i knät och försöker komma på finurliga och akademiska saker att skriva i uppsatsen. Har varit i Barkaby idag med Daniel och hans föräldrar och kikat runt i affärer, jag köpte en bok och Daniel en skiva. Jag provade ett par kängor med foder, jättebilliga och precis som jag föreställt mig att jag ville ha dem, men ack nej så var 38 för litet och 39 för stort, hur lyckas jag ha så missanpassade fötter?. Igår var jag omåttligt sjuk och det kändes som att hela världen var en virvelvind, för allt snurrade fast jag låg stilla. Allt trots att jag var helt nykter på nyårsafton. På kvällen blev det åtminstone bättre. Imorgon far jag till Dalarna igen för att njuta av några dagar med familjen tills jag åker ner mot Kalmar. Känns både riktigt skönt att få komma till lägenheten igen, men blir nästan värre och värre att säga hejdå till min familj varje gång jag åker. Skulle nog helst av allt kunna dela mig på tre och ha en del av mig på alla ställen, Kalmar Stockholm Dalarna. Hur det nu ska gå till är ju den stora frågan.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar