20.2.11

Movienight

Det är fantastiskt roligt hur det kan vara så svårt att välja vilken film man ska hyra. Kvällens plan var att hyr film och mysa hemma hos Sofia och Lina, men väl inne på videobutiken så var det innerligt svårt. Det kanske är charmen med mig och Sofia, hon älskar rå och blodig action medan jag är passionerad i 1700tals romantik/20-70tals filmer. Det hela blev väldigt svårt då det enda vi kan komma överens om är komedier. Med oss ut hade vi i allafall Marmaduke, Sleepy Hollow - som Sofia inte hade sett och 24 hour party people som jag tog hem och ska kolla på imorgon. Marmaduke kan vara bland de roligaste filmer jag sett, tänk OC fast med hundar. Sinnessjukt rolig, och Sleepy Hollow vet vi redan äger.
Jag kommer vara ensam hemma i en vecka ungefär eftersom Sandra är i studion med bandet, inte okej. Vad skall man hitta på i ensamheten liksom?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar