19.7.11

Hultsfred '11 - fan va snett

Jag är hemkommen från Hultsfred, efter en kraschlandning i Kalmar över en natt. Min vecka blev helt fantastisk, och det var värt varenda krona, kanske inte varenda regndroppe dock. Hultsfredsfestivalen satte en helt ny standard i år. Mindre besökare, dock för stort område, superbra band, tillåtelse att dricka öl på hela festivalområdet och inte många jeansshortsfjortisar. Förutom torsdagens regn var upplevelsen tillsammans med min vapendragare Julia perfektion.

Julia påväg mot incheckningen som var pyntad med söta risbollar.

Jag och Peach Melba, lycklig över att tältet äntligen var uppsatt.
Julia vid tältet.

Efter första natten flyttade vi tältet till ett lugnare ställe, då vi blivit enormt störda av hemska white trash som spelade tinnitus-hög musik.

SMK.

På fredagsmorgonen hängde vi våra kläder på tork på ett stängsel, då de var helt genomblöta efter torsdagens regn, effektiv torktid! Blev inga bilder på några band under torsdagen eftersom det ösregnade konstant och min iPhone inte tål väta.

Duck Sauce hade en enorm uppblåst anka på scenen. Vi dansade som galningar.
Klassiska Erasure med glitterkavajer.

Ekologisk frukost som vi åt varje morgon. Bröd, yoghurt, juice & kaffe. 40 pengar.
HURTS! Den perfekta spelningen : sittandes i gräset med cider i handen, solen gassande och oklanderlig musik.

Stod längst fram på bästa White Lies, trots tekniska fel så levererade de lika bra som vanligt. Kanske borde de släppa loss mer dock?

Morrissey!
Jättelampor som skiftade färg på festivalområdet.

Konserter jag önskade att jag såg: PRIMAL SCREAM (regnet och mina dyngsura kläder var anledningen till bortfallet).
Bästa konserter: Hurts & Cut Copy.
Sämsta konserter: Crystal Castles, mest en besvikelse då sången var otydlig. Ljusshowen var grym dock.
Bästa festivalmaten: Byfolkets Smålandsrullar.
Festivallåt: Big Bad Wolf med Duck Sauce.
Ros: Solen och till mig själv som håll tassarna från iPhonen så att batteriet höll i tre dygn.
Ris: REGNET, fläskläppen som jag fick på Hoffmaestro när jag blev nertrampad och våra fd. tältgrannar på ängen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar