11.7.11

Livet i sin korthet

Jag åkte till Stockholm i lördags morse och har såklart inte hunnit skriva något sen dess. En kort weekend med min pojkvän blev det. Kom fram vid tio-tiden på morgonen och köpte en vaniljlatte på Espresso House och tog tunnelbanan som vilken stockholmare som helst, bort till Söder. Snart så bor jag där, det har jag sedan länge bestämt. Vi åt i allafall lunch tillsammans med hans föräldrar, kollade på formel 1 och fotboll. På kvällen tog vi en romantisk promenad till tantolunden och runt Söder. Alltid lika vackert. Igår var vi till Uppsala för att Daniel skulle på presskonferens, med självaste Svennis. Medan han var där strosade jag runt tillsammans med hans föräldrar upp till slottet och botaniska trädgården. Idag hann vi inte så mycket mer än att ta tåget till Uppsala och äta lunch på Daniels favoritställe Plock innan jag sedan tåg intercity upp mot Dalarna. Jag lägger in lite bilder imorgon från helgen.
Annars då? Helt random har jag och Julia nu bestämt oss för att dra till Hultsfred. Inget jag någonsin tänkt mig, eftersom jag redan varit på festivalen 3ggr + bott i hålan 1,5 år. Men vad gör man inte för bra musik och underbar stämning? Vi åker på onsdag morgon.
Julia + Blonda Jag på Hultan '09.

1 kommentar :