13.10.11

B-day

Några bilder från gårdagens födelsedag. Själva förmiddagen och eftermiddagen var fylld med plugg (uppsatsskrivande) och sedan städade jag och Sandra i lägenheten. Det var kanske inte så roande, men vid sju så hade vi fika med tårta som syster beställt och chokladbollar som hon hade bakat själv. Sara, Lina & Therese kom också över och efter fikat fick jag mycket fina presenter; bland annat en kandelaber av Syster & Lukas, Trivial Pursuit av Sandra, Monroe & Cash böcker av Sara & Lina och ett Misfits inspirerat linne, custom-made av Sofia & Therese.
Sedan blev det några glas vin, kanske något för många och en TP-session på 5 timmar. Jag förlorade, men det var roligt ändå. Sammantaget en helt underbar dag (kväll).
Finaste buketten som jag fick av min familj.


Festade till mig själv med en glittrig rosett och en konstig min.

Princesstårta, inte värst speciell till utseende, men mycket god inuti.

2 kommentarer :

  1. "och ett Misfits inspirerat linne, custom-made av Sofia & Therese."
    Fuck no! Det var från mig! Bara från mig! Mycket viktigt att påpeka det ^_^

    Kul att du gillade det, btw :D Så snart kan vi matcha med "MS", "Save me Barry!" och "Can we please stop killing our probation workers?" <3

    SvaraRadera
  2. haha, ja men det var väl lite gemensamt :)

    SvaraRadera