30.7.16

Förra helgen

Förra onsdagen kom min kära syster och mamma ner till Göteborg för att hänga här några dagar. Vi åt bland annat på Pinchos på torsdagen och så shoppade de medan jag var på jobbet.

På fredagen hade jag tagit ledigt, så vi tog färjan ut till skärgården för lite sol och bad.

Vi åkte ut till Styrsö. Tredje gången jag var där faktiskt. Nästa gång blir det någon annan ö!

Vi slog oss ner och solade och tog oss ett kallt dopp i havet vid Brattenbadet (Bravik) som är precis intill hållplatsen Styrsö Bratten.

Efter badet gick vi bort till bästa Café Öbergska och åt lite mat. Jag tog en makrillsallad och en Styrsöl till det. Sedan på kvällen drack vi lite vin, kollade på tv och lagade mat.

Lördag

Tog en tripp upp till Guldhedstornet som ligger en liten promenad från min och Jonas lägenhet. 

Syrran. Sedan fikade vi en stund och gick hem för att byta om inför kvällens evenemang. Vi skulle nämligen gå på Bruce Springsteen på Ullevi (andra spelningen för mig i år). 

Mamma och Sara i väntan på spårvagnen. Vi drog ner till Grindstugan vid Trädgårdsföreningen och mötte upp Jonas, Tallen och Sandra för lite pizza och öl.

Bruce & Little Steven.

Mycket fin spelning som alltid. Denna gången körde han igenom hela The River-albumet. Enligt mig lite för obalanserat jämfört med spelningen på midsommardagen. Men så himla bra ändå så klart! En ypperligt fin julihelg.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar