15.10.16

26

I onsdags fyllde jag år. Så nu är jag närmre 30 än 20. Känns väl helt okej, men hur kunde tiden gå så fort? Känns som att jag nyss fyllde 23.

På morgonen när jag kom till jobbet möttes jag i alla fall av detta på mitt skrivbord. Min kollega Julia hade målat en jättefin teckning med en flamingo och köpt små kaktusljus! Så himla gulligt.

Sedan innan lunch kom ett blombud till kontoret. Blommorna var helt otippat till mig... vem kan ha skickat dem? Det var naturligtvis Jonas som ville överraska mig. Går inte att beskriva hur glad jag blev.

På kvällen möttes jag och Jonas på stan, då han kom med ett tåg från Stockholm, för att äta middag på 2112 på Magasinsgatan.

Tog en öl medan vi väntade på maten.

Jag tog deras veggieburgare med pommes och chili aioli. Mums! Burgaren hade en bas av kikärtor och var väldigt krispig. En av de bättre burgarna jag testat, men når inte riktigt upp till hajpen som 2112 ändå har överlag.

När vi kom hem öppnade jag lite paket från Jonas och från familjen som kom med posten. Fick bland annat presenkort på Kicks, en parfym, ett nagellack och 4 stycken tekoppar från Mon Amie-serien som jag samlar på. Perfekt! Fick innan 6 kaffekoppar också.

Fredag

Igår firade jag igen, men då tillsammans med några av mina finaste vänner. Vi hade bokat bord på Magazzino som är en italienare, även den på Magasinsgatan. 
Från vänster: Sofia, Sandra, jag, Linda & Jonas.

Jag tog en 3-rättersmeny. Till förrätt åt jag en svampsoppa med krutonger.

Varmrätt: Pizza Margherita med buffelmozzarella. Himmelriket på jorden typ för den som älskar symbiosen mellan mozarella, tomat och basilika.

Till efterrätt blev det en klassik italiensk tiramisu. Älskar ju det så det var en fin avslutning. Hade dock hellre sett att den serverades i en glasbägare eller på en tallrik istället för en kopp. Annars en toppenkväll och en fantastisk födelsedag!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar