30.10.16

Saturday

Igår hade jag en väldigt fin morgon och eftermiddag med Sandra, vi möttes upp innan 9 och åt hotellfrukost på Elite Plaza. Så gott! Önskar att jag kunde göra det varje helg.

Jag tog två tallrikar, en med pannkakor och frukt och en med ägg, sill och lax. Till det en mangoshot och en apelsinjuice.

Sandra.

Efter frukosten gick vi en stund på Nordstan där jag bland annat lämnade in min väska på lagning hos skomakaren och sedan tog vi vagnen bort till Liseberg.

Vi skulle nämligen kika in deras Halloweenfirande. Det var pumpor ÖVERALLT. Undrar hur många ton som de fraktat dit, helt sanslöst på något sätt.

Det fanns också Halloweenbutiker. Dock lite för mycket kitsch för min smak.

Vid Balder hade de byggt upp ett Zombieland. Eftersom vi var där på dagen så skymtade vi varken zombies eller spöken, men de skulle tydligen dyka upp efter 17.

Ingången till deras Zombie-spökhus. Där gick vi absolut inte in! Även om det var lite frestande.

Pumpor och fågelskrämmor var uppställda över hela parken.

Vi kikade mest runt, spelade lite tombola och drog sedan hemåt eftersom vi inte var så sugna på att åka karusell. Men säkert superkul för alla små barn som sprang runt där utklädda. På kvällen käkade jag och Jonas falafel och kikade på Så mycket bättre och sen på Trainwrek som var rätt rolig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar