21.9.15

Stockholmstripp: Mat

I brist på annat kommer här lite bilder på vad jag ätit under helgen när jag varit i Stockholm- inte helt otippat kanske. I lördags kväll var jag, mamma, Sara och Jonas och åt middag Bistroteket som ligger på Bondegatan på Söder.

 På andra sidan gatan från restaurangen.Mina hjärtan utanför.


En liten peek på menyn.
Min varmrätt: Grillad makrill med skivad kronärtskocka och mos. Moset var toppen, fisken inte mer än okej. Till efterrätt åt jag dock en riktigt fin cremé brûlée. Syns på bilden gör också Jonas dessert som var mjölkchokladkräm med hjortronsorbet.


Saras dessert: Granny Smith sorbet med stekt mandelkaka och hyvlat äpple.

Jag gillade restaurangens inredning och stil på maten, dock var portionerna i minsta laget. Rekommenderar att man äter 3-rätters om man går dit. Sen var det rätt stimmigt och vi fick maten väldigt snabbt, nästan för snabbt? Kändes lite stressigt tyvärr.

Söndag

Igår gick vi en stund på stan och sedan slog vi oss ner på Saffran, en indisk restaurang på Kungsholmen mittemot hotellet Sara och mamma bodde på.


Det var solig och varmt ute så vi satt på deras uteservering.


Jag och Sara drack öl - why not liksom och peppade för U2, som ni kan läsa om i ett annat inlägg.


Jag tog Palak Paneer som vanligt. I bakgrunden ser ni Saras tandoori-kyckling. Helt okej och prisvärt indiskt käk tycker jag!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar